"Hocu li te videti opet ?"

"Hoces rece ona ovih dana cemo se dogovoriti, da vidimo se..."

"Ne mislim na to, nego hocu li te ikada videti vise, kao malo vode na svome dlanu, posle prolecne kise, slobodnu i nasmejanu ?"

Tisina nastade tada.

Tako se budim zadnjih dana, uvek se isto zavrsava, gledam u sopstveni dlan i u jednu kapljicu.Siguran sam da je stiglo prolece i kod tebe princezo i da su one male ulice polako ozelenele, da svo ono trnje ljubavi sto raste po okolnim zgradama sada polako dobija boje sunca i ljubavi.

Siguran sam da si nasmejana dok trazis se po tim ulicama i dodirujes neke stare stvari koje izazivaju osecaj srece i teskobe ujedno.

Danas je tvoj dan princezo, samo tvoj... vreme za samo onaj tvoj osmeh koji svi vole od onih starih bakica na ulici koje ti se javljaju pa do one decice kojima u prolazu dajes bombonu.Nemoj da ti iko danas pokvari dan jer ti zasluzujes najbolje malena vilo.

A ja ?

Pa ja sam tu, zarobljen u jednoj srebrnoj ogrlici sa jednim prstenom dok na hodniku stojim i gledam kako osmehujes se.... ja sam uvek tu da kazem ti da si i dalje moj jedini svet i zagrljaj, da osmeh tvoj vlada mojim srcem.

I dalje zelim da kazem ti milion stvari, nista me napustilo nije, prosto nikako ne mogu bez tebe.....

SRECAN RODJENDAN T ! MOJA MALENA PRINCEZO.... neka ti se ostvari sve sto malena glavica zamisli a ja cu biti strpljiv i voleti te dok disem..hvala sto pokazujes mi ljubav sta je, i sto postojis...

Kao i uvek samo tebi moja jedina.... I dalje nedam te...